Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:26 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societate din județul Constanța sancționată de polițiști. Ce nereguli au constatat oamenii legii

ro

26 Nov, 2017 16:10 1214 Marime text
Poliția Română, prin Direcția de Ordine Publică, a continuat activitățile de  verificare în domeniul sistemelor de securitate privată.
 
Au fost organizate aproape 370 de acțiuni, în urma cărora au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală depășeste 374.000 de lei.
 
În perioada 15 – 22 noiembrie 2017, sub coordonarea Direcției de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii au desfășurat acţiuni pentru prevenirea și combaterea infracţiunilor contra patrimoniului și respectarea legislației din domeniul sistemelor de securitate privată, informează Poliția Română. 
 
Polițiștii au îndrumat şi controlat prestatorii de servicii în domeniul sistemelor de alarmare și au verificat licenţele societăţilor specializate, dacă acestea au fost reînnoite sau dacă au fost actualizate regulamentele de organizare şi funcţionare.
 
În acest context, au fost organizate 369 de acțiuni, la care au participat 1.383 de polițiști, acțiuni în cadrul cărora au fost verificate 2.805 de obiective.
 
În urma controalelor effectuate, au fost constatate 6 infracțiuni, de comiterea cărora sunt bănuite 18 persoane.
 
De asemenea, pentru neregulile depistate, au fost aplicate 434 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală depășeste 374.000 de lei.
 
Polițiștii din Constanța au constat, în urma controlului efectuat la o firmă din județ, faptul că reprezentanții acesteia nu au implementat măsura dispusă de evaluator în analiza de risc la securitate fizică, nedotând unitatea cu seif certificat.

A fost aplicată o sancțiune contravențională la H.G. nr. 301/2012 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii