Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Televiziune din Cernavodă prădată de hoți. Cinci tineri, suspectați de comiterea faptei, depistați de polițiști

ro

24 Nov, 2018 15:09 1707 Marime text
Cinci tineri, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt dintr-o societate din Cernavodă au fost identificați de polițiștii constănțeni.
     
Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă  au identificat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, toți din orașul Cernavodă, județul Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 23/24 noiembrie a.c., persoanele în cauză ar fi sustras patru laptopuri și o bormașină, din incinta unei societăți comerciale, din orașul Cernavodă, județul Constanța.
   

”În urma cercetărilor efectuate, în această dimineață, polițiștii constănțeni i-au depistat pe tinerii în cauză, iar prejudiciul, în valoare de 3000 de lei, a fost recuperat în totalitate.
În continuare, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă  efectuează cercetări față de persoanele implicate, în stare de libertate” - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

UPDATE. 

Suspecții au dat atacul la noul sediu al postului TV Dobrogea TV din Cernavodă. 

”Multumesc cadrelor Jandarmeriei si Poliției Române din Cernavoda pentru rapiditatea eficienta dovedita in prinderea celor cinci derbedei care au spart in aceasta noapte noul sediu al Televiziunii DUNAREA TV” - este mesajul postat pe Facebook de reprezentantul postului TV, Valentin Coteț. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii