Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societate comercială din Palazu Mic prădată de hoți. Suspecții au aruncat bunurile sustrase pe câmp. Un suspect, depistat de polițiști

ro

15 Oct, 2018 11:08 1395 Marime text
Un bărbat, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat a fost identificat de polițiștii constănțeni. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2  Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizați cu privire la faptul că trei persoane ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială, din localitatea Palazu Mic, județul Constanța.
 
Persoanele în cauză au fost surprinse de un bărbat în timp ce părăseau zona cu un autoturism, care a fost interceptat de polițiștii constănțeni pe DC 85, reușindu-se ulterior imobilizarea unuia dintre pasageri.
 

”Bărbatul în cauză, în vârstă de 40 de ani, le-a indicat polițiștilor un teren agrigol situat între localitățile Palazu Mic și Cogealac, locul unde împreună cu ceilalalți doi bărbați au abandonat bunurile sustrase, constituite din mai multe accesorii pentru uz casnic.
 
Prejudiciul, în valoare de 8000 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.
 
În cauză, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii