Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Socep Constanţa are un nou director

ro

16 Mar, 2015 23:10 2248 Marime text
Marius Barbarino a fost numit în funcţia de director general şi preşedinte al directoratului operatorului portuar Socep Constanţa (SOCP) pentru un an. El îl va înlocui pe Dorinel Cazacu, al cărui mandat a încetat vineri 13 martie, notează Ziarul Financiar în ediţia sa online.

Barbarino a fost timp de douăzeci de ani, din decembrie 1994 până în prezent, director comercial la compania locală de logistică şi transport marfă DB Schenker Romtrans, parte a grupului german Deutsche Bahn. Din componenţa direc­to­ra­tului Socep fac parte încă doi membri, Ion Postică şi Fănel Ştefănescu, ale căror mandate expiră în luna august.

Com­pa­nia operează în Portul Constanţa două terminale dis­tincte: un terminal de containere şi un terminal de mărfuri generale cu o capacitate anuală de operare de 3 milioane de tone. So­cep este controlat de oamenii de afaceri Niculae Duşu şi Ioan Duşu prin intermediul producătorului de BCA Celco Con­stan­ţa şi prin firma DD din Constanţa, care deţin par­ti­ci­paţii de 24,6% şi respectiv 31,8% din acţiunile opera­to­ru­lui por­tuar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii