Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șocant. Un bărbat este suspectat că și-a violat de mai multe ori fratele vitreg. Suspectul a încercat să fugă din țară

ro

17 May, 2018 17:36 1170 Marime text
La data de 16.05.2018  procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Covasna au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpatului D. F ,în vârstă de 35 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi  pornografie infantilă.
 
Potrivit DIICOT, la data de 15.05.2018,  procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Covasna au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ 6 ani, pe când persoana vătămată avea vârsta de 11 ani, inculpatul D. F., fratele vitreg al acestuia, l-a determinat pe minor să fie fotografiat în lenjerie intimă. Folosind aceste fotografii inculpatul D. F. a început să o constrângă pe persoana vătămată, sub amenințarea postării lor pe un site de socializare, determinând-o să presteze acte sexuale realizând totodată şi înregistrări video  în care minorul   întreţinea acte sexuale cu inculpatul.
 
În urmă cu aproximativ doi ani, în vara anului 2016, persoana vătămată a fost ademenită din nou de către inculpatul D. F., pe un câmp din apropierea orașului Covasna, unde sub amenințarea dezvăluirii înregistrărilor și fotografiilor care o prezentau pe persoana vătămată având un comportament sexual explicit a determinat-o să presteze  acte sexuale, inculpatul realizând și de această dată înregistrări video.
 
Ulterior, în perioada aprilie-mai 2018, inculpatul a distribuit pe o reţea de socializare înregistrarea video în care minorul întreţinea acte sexuale cu inculpatul.
 

”Menţionăm că la momentul în care inculpatul a aflat despre demersul judiciar început împotriva sa și despre faptul că este căutat de organele de poliție, acesta a încercat să se sustragă de la efectuarea cercetărilor prin părăsirea țării, fiind identificat şi localizat la unul din punctele de trecere a frontierei cu Ungaria” - au precizat procurorii DIICOT.

 
La data de 17.05.2018  Tribunalul Covasna a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile.
 
Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate-Covasna.
 
Cercetările au beneficiat și de sprijinul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.
 

”Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie” - au mai transmis procurorii DIICOT.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii