Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şocant Trei bărbaţi au decedat la Medgidia după ce au băut din aceeaşi sticlă

ro

13 Jun, 2013 17:39 1294 Marime text
La data de 11 iunie, ora 06.40, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat într-o magazie din curtea unui imobil  situat în Municipiul Medgidia.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul ca aparţinând unui bărbat de 40 de ani, persoană cunoscută ca făcând parte din categoria celor fără adăpost.
La aceeaşi dată, ora 11.30, poliţiştii au mai fost sesizaţi cu privire la decesul unui bărbat de 44 de ani, care, iniţial a fost transportat la spitalul Municipal Medgidia, în jurul orei 05.00, ulterior decedând în unitatea spitalicească.
La examinarea exterioară a celor două cadavre nu au fost identificate urme vizibile de violenţă pe cap, trunchi sau membre.
La data de 13 iunie a.c., poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 52 de ani, a decedat în urmă cu o zi la spital, unde fusese transportat în noaptea de 11/12 iunie a.c.
Cadavrele celor trei bărbaţi au fost depuse la morgă, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exectitate a cauzelor deceselor.
După efectuarea necropsiei cadavrelor primilor doi bărbaţi, s-a stabilit preliminar că “decesele au survenit pe fondul intoxicaţiei cu o substanţă necunoscută”.
Pe parcursul cercetărilor de la locuinţa bărbatului de 52 de ani a fost ridicat un recipient cu capacitatea de 2 litri, conţinând în proporţie de 75% o substanţă ce urmează a fi examinată.
Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au survenit decesele celor trei bărbaţi şi dacă între acestea există legătură de cauzalitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gica Contra 13 Jun, 2013 21:10 Deci nu s-a stabilit cu certitudine daca intre cele trei decese exista o legatura de cauzalitate, dar voi ati pus titlul mare.