Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şocant 32 de bărbați, biciuiți până la sânge cu bastoanele pentru că au încălcat legile islamice!

ro

13 Feb, 2016 01:06 2140 Marime text
Zeci de bărbați din provincia indoneziană Aceh au fost biciuiți astăzi până la sânge pentru că au încălcat legile stricte islamice din regiune, ocupându-se de jocurile de noroc.

Ei au fost loviți cu bastoane subțiri flexibile din lemn, ce au provoacat sângerări și au necesitat tratamente medicale, scrie Daily Mail.
 
Aceh, cea mai nordică provincie din Indonezia, este singura regiune din ţară căreia îi este permis să aibă propriile sale legi sharia.
Acoperiți din cap până în picioare în uniforme negre, ”legiutorii” mascați cunoscuți sub numele de ”algojo” au amenințat întâi cu cu lungile bastoane din lemn.
 
În apropiere, cei acuzați de încălcarea codului strict islamic, sunt apoi trași înainte de a fi în mod repetat biciuiți peste umeri si spate. Acest grup de 32 de persoane în Indonezia au devenit astăzi victime după ce au fost găsiți vinovați de încălcarea legilor religioase Aceh pentru jocuri de noroc.
 
În imagini veți putea vedea cum un om este biciuit de Justițiar în fața mulţimii de oameni. A urmat altul care a fost bătut de un alt justițiar. Pe scenă el își ține mâinile ferm peste stomac.
 
Multe dintre biciuiri s-au terminat doar când a început să țâșnească sângele. Veți vedea un om care a primit asistenţă medicală imediat, fiindu-i tratate rănile de pe spate. Acest om a fost unul de 32 de persoane biciuite în timpul ceremoniei din Indonezia de astăzi.
 
Fotografiile au fost făcute la spectacolul de public, unde bărbaţii defilau prin mulţimile de oameni pentru a-și se întâlni soarta. În apropiere, algojos îmbrăcaţi în uniforme identice probau tijele din lemn. Pedeapsa aceasta se face cu forţă astfel încât pe la sfârşitul pedepsei să înceapă sângerarea. Celor pedepsiți le este aplicată o cremă specială de către medici imediat ce au primit pedeapsa.
 
Aceh este singura provincie din lume cea mai populată ţară majoritate musulmani care este permis să pună în aplicare Legea islamică Sharia.
 
În septembrie, au apărut imagini au apărut imagini cu o femeie care era pedepsită, fiind acuzată că a făcut sex deși era necăsătorită.
 
Jocurile sexuale, jocuri de noroc şi consumul de alcool sunt pedepsite în Aceh care a început punerea în aplicare a legii Sharia după ce i s-a acordat autonomie specială în 2001, în efortul Guvernului de la Jakarta de a potoli o insurgenţă separatistă de lungă durată.
O rafală de noi legi islamice au fost introduse în Aceh, în ultimii ani, ceea ce a dus la proteste din partea anumitor grupuri.
 
La începutul acestui an, cei din Aceh au interzis femeilor să fie prezente în locuri de divertisment după ora 23.00, excepţie făcând dacă sunt însoțite de soţ sau un membru de familie de sex masculin. Districtul Aceh a interzis, de asemenea, bărbaţilor necăsătoriți şi femeilor la echitație împreună pe motociclete, scriu jurnaliştii britanici.
 
Între timp, guvernul central al ţării a cerut ca aplicaţii de genul mesageriei instantanee să elimine reclamele cuplurilor de acelaşi sex, în încercarea de a descuraja homosexualitatea.

Homosexualitatea nu este ilegală în Indonezia, dar este un subiect sensibil deoarece populaţia musulmană este majoritară, existând mai mult de 250 milioane de oameni de această etnie.






Sursa foto: Daily Mail
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii