Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoc şi groază O campioană mondială s-a aruncat de la balcon. Iată incredibilul motiv

ro

13 Nov, 2013 08:12 2395 Marime text
Nu a suportat gândul despărţirii de iubit, iar bănuiala că acesta şi-a găsit deja o altă parteneră a determinat-o să se arunce de la etajul I. Este gestul şocant făcut de campioană la atletism Elena Mirela Lavric, în vârstă de 22 de ani. Atleta, din Vaslui, s-a remarcat de nenumărate rânduri pentru rezultatele excepţionale obţinute.
Ultimele medalii de aur le-a obţinut chiar anul acesta în Franţa. În plus, Elena Mirela Lavric este una dintre sportivele care au reprezentat România şi la Jocurile Olimpice din 2012. Cumpătarea şi răbdarea de care a dat dovada în cantonamente nu au ajutat-o însă şi luni seara, atunci când a auzit că fostul ei iubit nu doreşte să se împace cu ea.
Tânăra era îndrăgostită până peste cap, dar relaţia pe care o avea de aproximativ un an şi jumătate era tumultuoasă. 
Potrivit bzi.ro, fata a profitat că geamul de la balcon era deschis şi s-a aruncat în gol de la etajul 1. S-a ridicat singura în picioare şi a mers câţiva metri, până la autoturism, dupa care a leşinat. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat măsuri de prim-ajutor, după care a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon, iar de acolo în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie.
Sursa: bzi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 13 Nov, 2013 08:55 Etajul 1? Pe bune?