Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoc în fotbalul românesc! Se desființează Astra Giurgiu?

ro

28 Sep, 2016 16:28 2313 Marime text
Viitorul Astrei nu sună grozav, în ciuda faptului că echipa dă semne de revenire în Liga 1. Apropiaţi ai lui Ioan Niculae susţin nu doar că acesta nu mai e interesat de echipă, ci şi că nici nu mai are de gând să o ajute să-şi continue existenţa, informează gsp.ro.
 
În plus, le-a transmis conducătorilor că în momentul în care echipa nu se va mai putea autofinanţa, o va desfiinţa. N-ar fi prima campioană din ultimul deceniu care ar avea această soartă. La fel au păţit Unirea Urziceni şi Oţelul, care au luat titlul în 2009, respectiv în 2011.
 
Chiar dacă a fost eliberat condiţionat de mai bine de două luni, patronul Astrei nu le-a făcut jucătorilor şi antrenorilor nici măcar o vizită şi nici n-a participat la vreun meci de pe teren propriu.
 
Cei de la echipă ar fi aflat că Niculae e în străinătate, unde urmează un tratament. Apropiaţi de-ai săi susţin că se află într-o stare deplorabilă din punct de vedere psihic, fiindcă a suportat extrem de greu regimul de detenţie. El a fost în închisoare între aprilie 2015 şi iulie 2016.
 
Patronul Ioan Niculae i-a vândut deja pe cei mai buni jucători la Steaua în această vară: Boldrin și De Amorim pentru 900.000 de euro și, cel mai recent, Alibec pentru 1.500.000 de euro.

sursa foto: gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii