Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Slujbă săvârşită de ÎPS Teodosie Mesajul de felicitare al PF Daniel adresat PS Visarion, Episcopul Tulcii

ro

25 Mar, 2012 12:50 1502 Marime text

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul aniversării întronizării Preasfinţitului Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, pe care îl redăm în cele ce urmează:

Preasfinţiei Sale,

Preasfinţitului Părinte VISARION,

Episcopul Tulcii

Preasfinţia Voastră,
Cu prilejul aniversării întronizării Preasfinţiei Voastre ca Episcop al Tulcii, Vă adresăm alese felicitări dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în lucrarea pastorală şi misionară pe care o desfăşuraţi spre slava Preasfintei Treimi şi binele Bisericii.
Hristos-Domnul, Arhiereul Cel veşnic, să Vă dăruiască în continuare aceeaşi râvnă plină de evlavie pentru Sfânta Taină a arhieriei şi mult ajutor în slujirea Bisericii şi a credincioşilor ei. Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelşugare asupra Preasfinţiei Voastre, dăruindu-Vă roade alese şi binecuvântate!

Întru mulţi şi fericiţi ani, Preasfinţia Voastră!

Cu părintească şi frăţească dragoste în Hristos-Domnul,

†DANIEL 
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Notă: PS Visarion a fost ales episcop al Tulcii pe 5 martie 2008 şi a fost întronizat la 25 martie, de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, în Catedrala ,,Buna - Vestire” din Tulcea.

Astăzi, cu ocazia împlinirii a patru ani de la întronizare, Înaltpreasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului va sluji la Catedrala Buna Vestire din Tulcea împreuna cu Preasfinţitul Visarion, Episcopul Tulcii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii