Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului Pe autostrada A2 București – Constanța se semnalează ceață

ro

30 Apr, 2016 07:13 2964 Marime text
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere și nici probleme deosebite de fluență pe principalele artere de circulație.

Atenție, pe autostrada A2 București – Constanța se semnalează ceață între kilometrii 12 și 49, vizibilitatea fiind scăzută sub 100 de metri!

Este posibil ca până spre orele prânzului, circulaţia să crească în intensitate pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, printre care DN1 Bucureşti - Braşov, autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea - Sibiu, DN2 Bucureşti - Suceava (către mănăstirile din nordul Moldovei), DN5 Bucureşti - Giurgiu şi DN6 Bucureşti - Alexandria (drum care se aglomerează de obicei în preajma sărbătorilor).

De asemenea, în următoarele 2-3 ore ale dimineţii, este posibil să se formeze coloană de autovehicule la staţia de taxare de la Feteşti, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, pe banda destinată achitării pe loc a taxei de pod, în cazul în care mai mulţi automobilişti vor alege această modalitate de plată. 


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii