Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situaţia traficului la ora 21.00

ro

23 Aug, 2015 21:49 1719 Marime text
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 21.00, nu erau anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită. În ceea ce privește fluența traficului, precizăm că pe DN5(E85), pe timpul desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul Giurgiu-Ruse, autovehiculele circulă pe o bandă, alternativ, semaforizat. În acest moment, pe sensul către Bulgaria, coloana de autotrenuri măsoară aproximativ patru kilometri.

În vederea evitării ambuteiajelor, le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalizarea rutieră temporară şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule.  De asemenea, pot fi folosite următoarele puncte de trecere a frontierei:

Calafat (rutier);
Negru-Vodă (rutier);
Vama Veche (rutier);
Bechet (trecere cu bacul);
Zimnicea (trecere cu bacul);
Călărași (trecere cu bacul).

Amintim că în judeţul Maramureş, traficul rutier este întrerupt pe DN18 Baia Mare - Sighetu Marmaţiei,între kilometrii 15+420 şi 37+860 de metri. Măsura de închidere a segmentului de drum menţionat, care se aplică până în data de 20 septembrie 2015, a fost luată în vederea executării unor lucrări de reabilitare. În această perioadă, traficul rutier este deviat pe următoarele rute ocolitoare:

- pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone: Baia Mare (DN1C) - Seini (DN1C) - Oraşu Nou (DJ109I) - Sighetu Marmaţiei (DN18);
- pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone: Baia Mare (DN18 / DN1C) - Baia Sprie (DN18)- Cavnic (DJ184) - Ocna Şugatag (DJ109F) - Fereşti (DJ109F) - Sighetu Marmaţiei (DN18).

Pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite pe drumurile publice, conducătorii auto sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile meteo-rutiere și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Sursa foto: www.orasul-tulcea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii