Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația construcțiilor realizate în ultimii ani în stațiunea Mamaia, analizată în emisiunea „România, te iubesc!” (video)

ro

12 May, 2019 18:58 4812 Marime text
În emisiunea „România Te Iubesc” transmisă de postul PRO TV a fost analizată situația construcțiilor realizate în ultimii ani în stațiunea Mamaia, zona de coastă a orașului Năvodari și în zona Corbu.

Potrivit realizatorilor, cele mai bune terenuri din Mamaia au fost retrocedate ilegal, iar în zona de coastă a Năvodariului plajele au devenit platforme betonate pe care se înalță blocuri înghesuite. De asemenea la Corbu s-au aprobat planuri urbanistice zonale, care vizează construcţia de vile şi blocuri, chiar în rezervaţia Deltei Dunării. 

În cadrul emisiunii a fost dezbătut modul în care au fost oferite autorizațiile pentru diverse construcții realizate în apropierea plajei. 

Au fost solicitate puncte de vedere de la primarul municipiului Constanța - Decebal Făgădău, consilierul primarului Mihai Petre, directorului Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“ Constanța, Simion Nicolaev, dar și de la alți factori de decizie. 
 
Sursa foto+video: Facebook/Stirile ProTv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii