Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Site-ul www.hire-a-killer.com - blocat în mai multe țări, funcționează perfect în România

ro

10 Dec, 2013 10:58 1993 Marime text
    Scandal de proporții după ce un site care oferea servicii de intimidare și chiar asasinare a fost închis în mai multe țări.
    Serviciile unor asasini pot fi uşor comandate pe internet. Site-ul  www.hire-a-killer.com  oferă o gamă largă de servicii. Apelezi la ei dacă ai probleme cu: câinii, bătrânii, fostul soț/soție, rude vitrege, celebrități, politicieni etc.
     Acesta oferă posibilitatea clienților să aleagă și metoda care vor să fie  aplicată în cazul celui vizat. Printre ele se numără: accident (rutier, înec), otrăvire, sinucidere, expozie sau împușcare.
    Site-ul are și o politică de confidențialitate prin care aceștia își asigură clienții că înțeleg faptul că  și-au asumat un risc contactându-i, motiv pentru care au conceput un sistem ce permite efectuarea unor tranzacții simple, fără complicații juridice. Acestea sunt  anonime, prin intermediul Western Union, iar  comunicarea cu clienții se realizează exclusiv prin intermediul e-mail-uri, care sunt șterse imediat după ce au fost citit.
    Oficialii ruși au declarat că site-ul a funcționat în fostele țări sovietice. Fiind scos de pe serverele din Rusia, s-a mutat în Republica Moldova, iar după intervenția Centrului de Combatere a Crimelor Informatice de la Chișinău, site-ul a fost mutat și de pe serverele din Republica Moldova. Oficiali din cadrul Centrului au declarat că în realitate cei care apelau la serviciile site-ului erau păcăliți, pentru că după ce făceau tranferul nu primeau nimic în schimb. Dar având în vedere motivul pentru care oamenii apelau la ei, după ce aflau că au fost duși de nas, nu se puteau plânge organelor competente. Adevărat sau nu, în România site-ul deocamdată funcționează perfect. În schimb el a fost blocat de  pe serverele mai multor țări, printre care și  Marea Britanie.
     Tarifele pentru serviciile oferite  variază între 1.000 de dolari (,,intimidare ușoară "), 1.500 de dolari (,,probleme serioase"), 3.000 de dolari (,,necazuri mari") și  5.000 de dolari (,,protecția afacerilor de gen bordeluri sau magazine de băuturi alcoolice").
   Conform statisticilor, site-ul a fost accesat în total de 25600 de ori, a declarat senatorul Ruslan Gattarov, care prezidează comisia cu privire la dezvoltarea societății informaționale din cadrul Consiliului Federației Ruse.
      Site-ul este anonim înregistrat printr-o companie chineză dar activa pe un server din Republica Moldova, a declarat ministrul adjunct rus de Interne Mikhail Vanichkin. Senatorul Gattarov a cerut Ministrului de Interne a  Rusiei, Vladimir Kolokoltsev, să investigheze modul în care site-ul a fost înființat și să caute informații cu privire la administratorul acestuia.

      Site-ul oferă și declarațiile celor care au beneficiat de serviciile asasinilor. Iată câteva dintre ele:
,, Soțul meu m-a părăsit pentru secretara lui, așa că l-am ucis și am încasat o mulțime de bani din asigurare. Vă mulțumim HAK pentru ceea ce ați făcut!"
- Joan W., Ohio

,,Vecinul lăsa câinii să-și facă necesitățile în curtea mea, dar apoi  nega acest lucru. Nu am putut să ajungem la un compromis, așa că am apelat la serviciile celor de la HAK. Aceștia mi-au rezolvat rapid problema. Acum am o curte curat și vecini fără animale de companie. Vă mulțumim HAK!"
- Bill K., W. Virginia

Urmează profilul unor persoane angajate de către cei de la Hire a Killer:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii