Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Site-ul personal al lui Traian Basescu reactivat

ro

18 Oct, 2009 22:17 1543 Marime text

Sub sloganul „Vreau o Românie a bunului simţ", site-ul de campanie al şefului statului a fost relansat.

Accesând site-ul cei interesaţi pot afla care sunt dorinţele preşedintelui Traian Băsescu, aspirant la cel de-al doilea mandat pentru Palatul Cotroceni.

„Vreau o Româie î care pensiile ş salariile să fie de bun simţ! Fiecare român trebuie să câştige pentru cât munceşte. Fără pensii speciale, sporuri nejustificate şi salarii indecente pentru categorii privilegiate precum parlamentarii şi magistraţii. Vreau o Românie cu o justiţie de bun simţ, în care nimeni să nu fie mai presus de lege. Vreau ca românii să aibă încredere în viitorul copiilor lor când îi trimit la şcoală.

Asta nu se poate realiza decât cu un sistem de educaţie de bun simţ, ancorat în realitatea de pe piaţa muncii. Vreau ca românii să fie trataţi decent când se duc la medic, la poliţie sau să îşi plătească taxele. Ne trebuie o administraţie competentă şi eficientă, nu o armată de birocraţi", stă postat pe site-ul personal al preşedintelui în exerciţiu, Traian Băsescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • carmen 09 Jun, 2011 10:48 Am crezut in dvs ... Am fost in toate campaniile dvs.alaturi incercand sa pun umarul prin fapte.Cand v-am vazut in piata constitutiei. aproape, v-am privit in ochi plangand...Aveam un stegulet tricolor.Cumparasem cateva sute.Vroiam sa simtiti dragostea noastra...M-ati privit si ati simtit ca sunteti speranta noastra.V-ati intors pentru o clipa avand ochii usor umeziti.in momentul acela am stiut ca dvs. CREDETI in ceea ce faceti. Ne-am atins scopul,s-au castigat alegerile .Alte vremi, alte simtaminte! Am fost in 89 acolo, am fost tot timpul acolo pt dvs.Acum sperantele au murit...Eu sigur nu voi mai fi acolo pentru ca saraca credinta mea s-a prapadit...S-a nascut epoca celor fara credinta...
  • străină ţară-mi eşti.... 24 Oct, 2009 18:10 http://www.youtube.com/user/valysanvalery#p/a/u/0/xU2lmCnMCqE