Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Singura soluție pentru TVR este insolvența?

ro

04 Mar, 2016 22:22 1114 Marime text
 
Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat în această seară, cu ocazia unei vizite efectuate în județul Bistrița-Năsăud, că intrarea TVR în insolvență ar putea să fie singura soluție de salvare a televiziunii publice.
 

"Am discutat cu Călin Popescu-Tăriceanu. S-ar putea să fie singura soluție. Obiectivul nostru rămâne același, să salvăm TVR. Deja colegii noștri au început să elaboreze amendamentele la lege, în așa fel încât, chiar dacă intră în insolvență, să nu poată să meargă mai departe, spre faliment. O să aprobăm o situație specială pentru TVR, pentru că este instituție de interes național, de interes public. Este păcat că s-a ajuns aici și că Guvernul nu vrea să se implice", a spus el.

 
Liderul PSD a ținut să precizeze să partidul său este interesat de depolitizarea conducerii televiziunii și de desemnarea unui manager în baza unui concurs organizat de Consiliul de Administrație, iar această depolitizare ar trebui extinsă și la radioul public.
 
Întrebat dacă se impune majorarea taxei radio-TV pe care o plătește populația, Dragnea a spus că nu susține o astfel de inițiativă.
 

"Acolo trebuie o altă abordare managerială, dar nu putem să punem populația să plătească neperformanța", a declarat el.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii