Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicatele portuare au suspendat protestul!

ro

15 Feb, 2016 11:01 2016 Marime text
 
Acțiunea de protest organizată, în această dimineață, în comun de reprezentanții patronatelor și sindicatelor portuare în fața sediului Agenției de Protecție a Mediului (APM), a luat sfârșit după mai puțin de o oră, după ce autoritățile au anunțat acordarea unui aviz negativ de mediu pentru Masterplanul Portului Constanța.
 
Potrivit vicepreședintelui Asociației Patronale Operatorul Portuar, Ștefan Muntoiu, protestul față de solicitarea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța de obținere a avizului de mediu pentru punerea în operă a prevederilor Masterplanului de dezvoltare a Portului Constanța în următorii 25 de ani, s-a încheiat undeva în jurul orei 9,00, când reprezentanții APM Constanța au comunicat că a fost respins avizul de mediu.
 

"Ni s-a spus că în urma analizării documentației depuse specialiștii APM au formulat obiecții cu privire la măsuri ce pot afecta protejarea sănătății populației. În aceste condiții am decis încheierea mitingului de protest din fața Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, de astăzi", a declarat reprezentantul patronatelor portuare, citat de Agerpres.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii