Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicaliștii din Poșta Română au încetat activitatea în mai multe puncte de lucru din București

ro

27 Oct, 2016 12:38 1532 Marime text
Sindicaliștii din Poșta Română au încetat activitatea în mai multe puncte de lucru din București și din țară după ce negocierile cu reprezentanții companiei au eșuat aseară.
 
Conform lui Ionel Oțelea, secretar general al Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România (SLPR), în prezent se face o centralizare a numărului de sindicaliști care participă la această formă de protest însă informațiile disponibile la acest moment indică faptul că activitatea este întreruptă în cel puțin 20 de mari oficii poștale din Bucureşti, notează Agerpres. Totodată, Ionel Oțelea a spus că sindicaliștii vor participa la eventuale negocieri cu reprezentanții conducerii companiei, dacă vor fi invitați.

„Am propus partenerului sindical o formulă echitabilă social: cei ce au salariile cele mai mici să poată primi cât mai mult din sumă identificată legal pentru a susţine o creştere salarială. Consider că soluţia va fi benefică pentru toate părţile implicate. Sper ca membrii SLPR să rămână deschişi, în continuare, la dialog şi să renunţe la proteste cât mai curând, pentru ca activitatea în oficiile poştale să se reia. Fiecare oră de încetare a lucrului are efectul de a reduce venitul companiei şi periclitează relaţiile cu partenerii contractuali. A fost transmis partenerului social o ofertă privind modalitatea de aplicare a majorării salariale şi aşteptăm poziţia acestora faţă de propunerea înaintată”, a spus Alexandru Petrescu, Directorul General al Poştei Române.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii