Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simulare incendiu la Hotelul Iaki din staţiunea Mamaia

ro

01 Apr, 2014 16:15 2289 Marime text
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea al judeţului Constanţa, a organizat astăzi un exerciţiu în domeniul situaţiilor de urgenţă, având drept temă stingerea unui incendiu la un complelxul hotelier Iaki din staţiunea Mamaia.

În cadrul exerciţiului a fost organizată modalitatea de intervenţie în cazul unui incendiu, evacuarea hotelului, căutarea şi salvarea persoanelor surprinse în interior, acordarea primului ajutor medical pentru eventualele victime, precum şi modul de intervenţie în cazul unui accident petrecut în  momentul ieşirii autoturismului din parcarea subterană a complexului hotelier.

Obiectivele exerciţiului au fost verificarea fluxului informaţional în cadrul ISU, pregătirea psihologică a persoanelor implicate, organizarea, desfăşurarea şi coordonarea acţiunilor de salvare, verificarea modului de organizare a cooperării între forţele participante, verificarea modului de acces în teren.

Exerciţiul a fost realizat în colaborare cu Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii