Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep va începe anul competițional în China

ro

05 Dec, 2014 22:40 2544 Marime text
 
Simona Halep începe noul an competițional tot în Asia îndepărtată, acolo unde a încheiat și 2014. Jucătoarea constănțeancă, care a urcat până pe locul 3 al topului WTA, va porni în noul an cu un turneu în China, la Shenzen, pe 4 ianuarie. Simona este una dintre puținele jucătoare din top zece mondial care va merge la primele două turnee importante înaintea Grand Slam-ului de la Melbourne (Australian Open), scrie sport.ro.

Simona va lua startul și la Shenzen, dar și la Sydney, câteva zile mai târziu. Acolo, tânăra jucătoare va fi principala favorită a competițiilor, aceasta fiind și participanta cu cea mai bună clasare în topul WTA. La Sydney, turneul va începe pe 11 ianuarie, finala urmând să aibă loc în data de 17. Valoarea totală a premiilor este de 731 de mii de dolari.

După cele doua turnee, Simona Halep se va îndrepta către Melbourne, acolo unde va avea loc Open-ul Australiei, între 19 și 26 ianuarie. Valoarea totală a premiilor de la Australian Open este de peste 12 milioane de euro.


Sursa: sport.ro
Sursa foto: www.gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii