Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Davis Simona Halep și președintele Iohannis, invitați să susțină echipa României

ro

03 Mar, 2015 12:55 1461 Marime text
Andrei Pavel, căpitanul echipei României de Cupa Davis, a declarat astăzi că ar fi o onoare dacă ar fi susținuți la meciul împotriva Israelului de Simona Halep, numărul 3 mondial în tenisul profesionist feminin, și de președintele Klaus Iohannis, cunoscut ca un practicant al acestui sport, informează Agerpres.

Întrebat dacă îi invită la meci, să susțină echipa României, pe Simona Halep și pe președintele Klaus Iohannis, Andrei Pavel a răspuns: „Sigur că da. Invitația este pentru toată lumea. Ne-ar face o onoare să o vedem și pe Simona. E o onoare incredibilă să vină președintele Iohannis la partidă, mai ales la Sibiu, un oraș de unde a plecat, unde a fost primar. Ne bucurăm că suntem înapoi la Sibiu, mulțumim orașului că ajută să avem un meci de Cupa Davis, chiar al treilea aici".          

Echipa României pentru întâlnirea cu Israelul, din primul tur al Grupei euro-africane a Cupei Davis, programată între 6 și 8 martie la Sibiu, este formată din Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecău și Florin Mergea, avându-l ca și căpitan pe Andrei Pavel.

Atât căpitanul, cât și jucătorii au declarat înainte de primul antrenament oficial, cel de astăzi, că sunt în formă și s-au declarat optimiști înainte de confruntarea cu Israelul.


Sursa: Agerpres    
Sursa foto: turnulsfatului.ro   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii