Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, nominalizate WTA Votează cea mai bună jucătoare, cea mai frumoasă fază şi revelaţia lunii! (galerie foto)

ro

13 Jun, 2018 14:35 1983 Marime text
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial şi campioană la Roland Garros, a fost nominalizată în anchetele lunii mai organizate de WTA, pe site-ul său oficial, pentru cea mai bună jucătoare şi cea mai frumoasă fază, în timp ce Mihaela Buzărnescu a fost propusă la ancheta revelaţia lunii, relatează Agerpres.

În ancheta realizată pe site-ul WTA, pentru cea mai bună jucătoare a lunii trecute, Halep le are contracandidate pe cehoaica Petra Kvitova, ucraineanca Elina Svitolina şi pe americanca Sloane Stephens.

La cea mai frumoasă lovitură a lunii mai, Halep a fost nominalizată cu o fază din meciul cu Maria Şarapova, câştigat cu 4-6, 6-1, 6-4, în semifinale la Roma. Simona a câştigat un punct cu un stop la fileu la scorul de 2-1 în decisiv şi 0-30.
 
Candidatele la titlul de revelaţie a lunii sunt rusoaica Daria Kasatkina, românca Mihaela Buzărnescu şi estoniana Anett Kontaveit.
 
Buzărnescu a reuşit noi premiere în circuitul profesionist, printre care şi prima sa victorie pe tabloul principal la Roland Garros.

Românii pot vota pe site-ul WTA, până joi, în toate cele trei anchete, iar rezultatele vor fi comunicate vineri.

Sursa foto: Digisport
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii