Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep şi Irina Begu refuză să joace la Bucharest Open

ro

03 Jun, 2015 13:11 1311 Marime text
Simona Halep şi Irina Begu, cele mai bune două jucătoare de tenis din România, nu vor participa la ediţia din acest an a Bucharest Open, care va avea loc în perioada 13-19 iulie, la Arenele BNR, informează România TV.

Simona Halep este câştigătoarea din 2014 a turneului WTA de la Bucureşti, dar ea nu intenţionează să-şi apere titlul. Se pare că imediat după încheierea turneului de la Wimbledon (29 iunie - 12 iulie) constănţeanca va pleca în vacanţă, la fel şi Irina Begu, care, de asemenea, nu doreşte să participe la Bucharest Open 2015.

„Printre invitaţiile pe care Federaţia Română de Tenis le oferă anul acesta, una va ajunge la Sorana Cîrstea. Totodată, WTA are posibilitatea să ofere încă o invitaţie unei jucătoare de top. Sperăm ca aceasta să ajungă la Simona Halep, care ar avea astfel şansa să-şi apere titlul câştigat în 2014. La fel ca şi anul trecut, sunt sigur că vom asista la un spectacol sportiv de calitate, iar publicul românesc va savura o experienţă de neuitat", mai speră însă George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Favorita numărul 1 a turneului de la Bucureşti va fi Sara Errani (17 WTA), sfert-finalistă anul acesta la Roland Garros, urmată de alte două italience, Roberta Vinci (38 WTA) şi Karin Knapp (42 WTA). Alte jucătoare cunoscute care vor veni în capitala României sunt Julia Goerges, Annika Beck, Aleksandra Krunic şi Silvia Soler-Espinosa.

Pe lângă Sorana Cîrstea, care va primi un wild-card, alte trei românce sunt acceptate direct pe tabloul principal, Alexandra Dulgheru (51 WTA), Monica Niculescu (67 WTA), semifinalistă la ediţia trecută şi Andreea Mitu (100 WTA). Turneul de la Bucureşti se va desfăşura în perioada 13-19 iulie, la Arenele BNR.



Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii