Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, prima reacţie după debutul victorios la US Open

ro

01 Sep, 2015 21:38 1060 Marime text
 
Simona Halep s-a calificat în turul II la US Open 2015 după ce a trecut de Marina Erakovic, locul 99 WTA. Sportiva din Noua Zeelandă s-a retras la scorul de 6-2, 3-0. 

Simona Halep a oferit prima reacție după calificare.

„Am jucat să joc tot mai agresiv. Nu trebuie să lovesc puternic, dar trebuie să termin punctele repede, să nu alerg mult. Darren Cahill mi-a zis să stau fără rachetă câteva săptămâni, să vin cu mai multe energie. Muncesc mult să îmi îmbunătățesc jocul", a spus Simona Halep la Eurosport, potrivit România TV.

În faza următoare, Simkona Halep va evolua cu învingătoarea dintre Katerina Bondarenko (Ucraina), locul 104 WTA, venită din calificări şi Iulia Putinţeva (Kazahstan), locul 78 WTA.

Simona Halep s-a calificat, astăzi, în turul II de la US Open 2015. Marina Erakovic s-a retras în setul al doilea, la scorul de 6-2, 3-0 pentru româncă, din cauza unor probleme medicale.

Simona Halep a avut onoarea de a deschide ziua a doua de la New York pe arena centrala, Arthur Ashe, iar romanca nu a dezamagit. Jucatoarea noastra a inceput meciul cu numarul 99 WTA cu un break si a reusit apoi sa se mentina in fata pana in game-ul sapte, cand a castigat din nou pe serviciul adversarei. In pauza sintre seturi sportiva din Noua Zeelanda a acuzat probleme medicale si a solicitat intervenia medicului, insa a reluat jocul.

La scorul de 3-0 insa, imediat dupa ce Simona Halep a reusit al doilea break, Marina Erakovic a anuntat ca abandoneaza din cauza problemelor medicale. Simona Halep nu a stat nici macar o ora pe teren si a obtinut calificarea in turul al doilea la US OPEN.



Sursa: România TV
Sursa foto: dcnews.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii