Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep nu se mai operează. Românca va juca la Fed Cup

ro

27 Jan, 2016 13:17 1308 Marime text
 
Simona Halep a luat hotărârea de a nu se mai opera și să concureze pentru echipa națională a României la Fed Cup, potrivit Dolcesport.
 
Românca va face parte din echipa de Fed Cup a României în disputa cu Cehia din 6 și 7 februarie, deși anunțase că se va opera de deviație de sept, conform aceleiaşi surse.
 
Anunțul oficial și lotul final al României vor fi publicate astăzi de către Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei noastre naționale.
 
Astfel, întâlnirea de la Fed Cup dintre România și Cehia va avea loc la Cluj în zilele de 6 și 7 februarie.
 
Echipa Cehiei va veni în România cu următoarele jucătoare: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA),.
 
„A avut probleme și la stomac, acum și cu urechea...Are o deviație de sept și trebuie să se opereze cât de curând. A intrat într-un regim maxim, deci va face o pauză mai lungă, pentru că nu se poate să continue așa! Cam o lună, o lună și jumătate trebuie să facă repaus total pentru a-și reveni complet”, a declarat Stere Halep, pe 23 ianuarie. 


UPDATE, ora 13.44: 

Potrivit Federației Române de Tenis (FRT), Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Andreea Mitu sunt jucătoarele nominalizate de Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a României, pentru meciul de la Cluj, cu Cehia.

„Echipa noastră este formată din Simona Halep(2 WTA), Irina Begu(31 WTA), Monica Niculescu(40 WTA) și Andreea Mitu(96 WTA) pentru meciul cu Cehia. Alexandra Dulgheru(61 WTA), din păcate, este accidentată și nu poate juca pentru România. Ne bucură foarte mult faptul că Simona Halep a decis să joace pentru echipa noastră. A făcut un tratament, și-a amânat operația, și este pregătită să joace în acest meci”, a declarat, pentru site-ul FRT, Alina Tecșor.

Altfel, căpitanul-nejucător al echipei Cehiei, Petr Cala, a anunţat echipa care va juca la Cluj: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).

Meciul de la Cluj, din primul tur al Grupei Mondiale, va avea loc pe 6 și 7 februarie, în Sala Polivalentă.


Sursa foto: wearetennis.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii