Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep merge în turul trei de la Indian Wells

ro

14 Mar, 2015 08:21 1136 Marime text

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a trecut în trei seturi de rusoaica Daria Gavrilova, cu 2-6, 6-1, 6-2, vineri, în runda secundă a turneului WTA de la Indian Wells (California), informează Agerpres.

Runda următoare, Halep o va întâlni pe americanca Sachia Vickery sau Varvara Lepchenko (N. 26). Simona a întâlnit-o până acum doar pe Lepchenko (31 WTA), pe care a învins-o anul trecut în turul al doilea la Australian Open, cu 4-6, 6-0, 6-1.

Potrivit gandul.info, Simona Halep a dedicat victoria obţinută, vineri, în turul 2 al turneului de la Indian Wells, vărului ei care s-a sinucis, despre care sportiva a spus că iubea tenisul şi era foarte talentat.
 

"Mi-este greu să vorbesc despre această situaţie. Este dureros pentru toată lumea, pentru mine şi pentru familia mea. Am dorit să joc acest turneu deoarece el iubea tenisul. A jucat tenis mulţi ani. Aşa că am decis să rămân aici, pentru că a fost puţin mai uşor să trec peste această situaţie. Vreau să-i dedic lui acest meci, pentru că a iubit tenisul şi a fost foarte talentat", a declarat Halep, potrivit site-ului oficial al WTA.

Vărul Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, s-a sinucis la 9 martie, el fiind găsit spânzurat cu un cablu în holul locuinţei sale din municipiul Constanţa. Nicia Arghir era văr primar cu Simona Halep, mamele celor doi fiind surori.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii