Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep luată în vizor de publicația franceză Charlie Hebdo. Cum a fost prezentată campioana de la Roland Garros pe coperta revistei

ro

14 Jun, 2018 13:36 4170 Marime text
Simona Halep a fost prezentată într-un mod nu foarte potrivit de publicaţia franceză Charlie Hebdo, după câştigarea trofeului de la Roland Garros.
 
Mai exact, într-un număr al cunoscutei publicații franceze, apare o caricatură însoțită de textul „O româncă a câştigat Roland Garros”.

În această imagine Simona Halep apare cu trofeul în braţe, strigând „Fier vechi, fier vechi!”.
 
Sursa foto: Twitter/Regis Gay
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Silvia 15 Jun, 2018 10:27 Sunt de acord cu Victoras de la oras... caricatura nu este ofensa directa asupra Simonei... ci mai degraba la adresa intregului popor! Trist...
  • Victoras de la oras 14 Jun, 2018 17:20 ,,Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie, a comentat în termeni duri CARICATURA realizată de francezii de la Charlie Hebdo, un DERAPAJ RASIST la adresa Simonei Halep și, implicit, la adresa românilor." Cam asa se scrie un articol . Nici nu ma mira ca nu publicati comentariul Doar n-o sa recunoasteti ca nu sunteti priceputi in ale scrisului.A recunoaste cand gresesti tine de finete intelectuala . Voi nu o aveti .Daca nu publicati comentariile care nu va convin ,macar cititile si corijativa ( daca sunteti in stare ).
  • Victoras de la oras 14 Jun, 2018 16:58 Nu excelezi in inteligenta ! ,, In aceasta imagine Simona Halep apare cu trofeul in brate " . Ti se pare ca este Simona Halep ? Nu este cumva o caricatura a Simonei, insotita de cuvinte denigratoare pentru intregul popor roman ? In loc sa dati o replica asa cum ar merita si cum le-au dat arabii voi redati si redati si prost .