Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, locul 3 WTA

ro

07 Jul, 2014 08:33 1314 Marime text
Simona Halep se menţine pe locul 3 în ierarhia mondială WTA, conform clasamentului dat publicităţii astăzi de forul care patronează tenisul mondial feminin. Simona Halep a acumulat 6785 de puncte şi este devansată de americanca Serena Williams şi chinezoaica Na Li. Graţie victoriei de la Wimbledon, cehoaica Petra Kvitova a urcat pe locul 4 WTA, imediat după jucătoarea din Constanţa. Pe locurile 5 şi 6 se clasează Agnieska Radwanska (Polonia) şi rusoaica Maria Sharapova.
 
În schimb, în clasamentul pe anul în curs, Simona este pe locul 2. Această ierarhie ţine cont de punctele acumulate doar în anul 2014 şi contează pentru Turneul Campioanelor, care se desfăşoară la finalul sezonului şi unde participă doar primele opt jucătoare ale lumii. Simona are în acest top 4589 de puncte şi este devansată de Maria Sharapova, care a acumulat în acest an 4880 de puncte.
 
Simona Halep participă în această săptămână la turneul WTA de la Bucureşti, organizat în premieră. Ea va juca în primul tur miercuri, împotriva revelaţiei franceze Kristina Mladenovic.












Sursa foto: wtatennis.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii