Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep la un pas de Turneul Campioanelor din Singapore

ro

31 Aug, 2014 17:50 2723 Marime text
US Open a devenit cel mai imprevizibil Slam feminin din ultimii trei ani, cu doar trei favorite din Top 8 (Serena, Sharapova, Bouchard) în săptămâna a doua, scrie treizecizero.ro. Ultima oară când s-a întâmplat o situație similară a fost, potrivit WTA, tot la US Open, în anul 2011, scrie sursa citată. În acel an, Wozniacki (favorită 1), Zvonareva (2) și Schiavone (7) au fost singurele rămase în turneu în săptămâna a doua. Sam Stosur, cap de serie 9, a câștigat titlul.

Toate aceste eliminări surpriză influențează clasamentul. Simona Halep nu mai poate fi depășită acum decât de două jucătoare: de Sharapova, în cazul în care ajunge în finală, și/sau de Bouchard, în cazul în care aceasta câștigă titlul. Cu alte cuvinte, potrivit treizecizero.ro, Simona nu va coborî, dacă va coborî, mai jos de locul 4.

În plus, Simona Halep e calificată în proporție de 99 la sută la Turneul Campioanelor din Singapore, chiar dacă nu a ajuns în semifinale, condiția pentru a se califica matematic.

În altă ordine de idei, fanii străini continuă să aprecieze sezonul Simonei. Într-un sondaj efectuat de site-ul ESPN pe tema “Ce jucătoare a avut cel mai bun sezon?”, Simona a fost votată de 22 la sută dintre cititori, la fel ca și Sharapova. Serena are 37 procente, în vreme ce Genie Bouchard, 19, mai notează treizecizero.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii