Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, la Kids Day BRD Bucharest Open

ro

10 Jul, 2015 15:33 1409 Marime text
 
A doua ediție a BRD Bucharest Open, cel mai mare turneu de tenis feminin din România va avea loc în perioada 11-19 iulie, la Arenele BNR din București.

Unul dintre cele mai așteptate momente de către copii este „Kids Day", care va avea loc miercuri, 15 iulie, începând cu ora 11.00, la Arenele BNR. Acolo, cei mici vor putea sa se „antreneze" cu Simona Halep, iar mascota Dr.Oetker, Văcuța Paula, îi va întampina cu bucurie și bunătăți.

„În 2014, Dr. Oetker a sprijinit Fed Cup 2014, unde echipa României a învins Serbia și s-a calificat după 19 ani în Grupa Mondială II și a susținut primul turneu WTA organizat la București, câștigat, la simplu, de Simona Halep, și la dublu, de perechea română Alexandra Cadanțu/Elena Bogdan. Suntem mândri pentru rolul jucat în organizarea acestor turnee și sprijinim și ediția a doua a turneului WTA de la București. Suntem bucuroși că alături de Simona, la acțiunea noastră vor fi prezente și 'eroinele' din Canada, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu - care au calificat România în Grupa Mondială", a declarat Ioan Cozma, Director General Dr. Oetker România.

Simona Halep va primi cadou din partea Dr. Oetker un șorț cu Pizza Guseppe.

Alături de „eroinele” din Canada, la turneul bucureștean vor fi prezente unele dintre cele mai valoroase jucătoare din tenisul mondial, pe tabloul principal, simplu, figurând 32 de jucătoare, iar pe cel de dublu se vor afla 16 perechi.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii