Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep își dorește să joace cel mai bun tenis la Singapore'

ro

16 Sep, 2015 19:04 995 Marime text
Simona Halep a declarat, astăzi, cu ocazia unui eveniment organizat la Complexul Sportiv "Ion Țiriac" din București, că dorește să joace cel mai bun tenis al său la Turneul Campioanelor de la Singapore.
 
”Este cel mai important turneu care a mai rămas. Sper să am un rezultat bun și poate să îl repet pe cel de anul trecut”, a arătat Simona. În continuare, ea a declarat: ''Până la Turneul Campioanelor, mai am de jucat vreo trei înainte și sper să fiu sănătoasă, să joc tenisul arătat în America. Sunt puțin obosită de la schimbarea fusului orar, nu prea pot să mă odihnesc noaptea, dar acum sunt OK. Cea mai frumoasă amintire de la US Open este că am făcut semifinală, pentru prima dată la acest turneu, iar amintirea tristă este că am pierdut în semifinală”.
 
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, a fost învinsă fără drept de apel de italianca Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, cu 6-1, 6-3, în semifinalele turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, la arenele Flushing Meadows din New York.
 
Jucătoarea italiană de tenis Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, a câștigat turneul US Open, după ce a învins-o în finală pe compatrioata sa Roberta Vinci, cu 7-6 (4), 6-2. Pennetta și-a anunțat retragerea din activitate imediat după încheierea finalei.
 
Întrebată dacă mai are probleme la coapsă, Simona a precizat: ''Da, mai am, sunt în tratament, este o întindere mică, sper să îmi revin în curând''. Despre posibilitatea de a câștiga un turneu de Mare Șlem în 2016 și de a ajunge numărul 1 în lume, Simona a spus: ''Nu știu ce să răspund. Eu sper, da''.
 
În legătură cu informațiile apărute despre o posibilă retragere de la turneul de la Beijing, Simona a arătat: ''Nu știu cine a spus așa ceva, eu voi merge la turneele de la Guangzhou, Wuhan și Beijing''.
 
Legat de perioada turneelor jucate pe hard, Simona a arătat: ''Pot să spun că a fost obositoare, dar a fost și foarte bună, am recăpătat încrederea în mine, după un sezon slab la Roland Garros și la Wimbledon. Pot să am mai multă încredere în meciurile grele''.
 
Întrebată cine o va însoți în circuitul din China, ea a arătat: ''Răzvan Sabău, Teo Cercel și un fizioterapeut''.
 
Răzvan Sabău este un antrenor al său, iar Teo Cercel este preparatorul fizic al sportivei.
 
Simona a spus că nu știe dacă va face și dublu în turneele din China, este în funcție de cum se va simți acolo.
 
Despre colaborarea cu Horia Tecău a arătat: ''A fost plăcut, îmi pare rău că a trebuit să mă retrag, dar era foarte riscant să fac ceva mai grav la picior, ne-au programat tot în acea zi, ceea ce nu cred că este OK, dar nu putem comenta''.
 
Legat de locul 3 ocupat de Tecău în clasamentul de dublu ATP, ea a spus: ''L-am și felicitat, este o performanță deosebită. Eu cred că de fapt este pe locul 2 pentru că frații Bryan au un singur loc. Este o performanță mare și mă bucur pentru el''.
 
Privind viitorul colaborării cu actualul antrenorul australianul Darren Cahill, Simona a arătat: ''Nu știu exact, vorbim după Singapore și atunci voi da un răspuns''.
 
Aceste declarații au fost făcute astăzi la inaugurarea a două terenuri de tenis la Complexului Sportiv "Ion Țiriac". 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii