Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, ironizată în direct la TV

ro

20 Aug, 2015 10:44 1624 Marime text
 
Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, dar n-a scăpat de comentariile răutăcioase ale comentatoarei BT Sport, fosta jucătoare britanică Samantha Smith, informează România TV.

Samantha Smith a ironizat-o pe Simona Halep pentru modul în care contesta anumite puncte.

„Nu este deloc o jucătoare care să nimerească momentele de acest gen. Este una dintre cele mai slabe din circuit la acest capitol. Nu știu dacă a nimerit vreodată în acest meci un challenge", s-a amuzat Samantha Smith, potrivit România TV.

În timpul finalei de la Toronto, Samantha Smith susținea că „Simona Halep este o actriță slabă" deoarece mimează o accidentare. La doar câteva minute, Simona Halep a abandonat.

Samantha Smith este o fostă jucătoare mediocră din Marea Britanie, care nu a obținut niciun rezultat notabil în carieră.

Altfel, presa internațională a comentat pe larg victoria obținută de  Simona Halep în meciul cu Kristina Mladenovic.

Tennis World USA: „Simona Halep nu strălucește la debutul la Cincinnati. Ea a trebuit să lupte până la aproape ultimul punct pentru a supraviețui debutului”.

Vavel: „Simona a început bine meciul, dar a trebuit să lupte pentru a câștiga primul set. Mladenovici a ripostat, a luptat și ea și a egalat într-un set strâns. Ocupanta locului 3 WTA a fost mai confortabilă în setul decisiv și a obținut victoria.”

Sports Mole: „Cele două sportive s-au chinuit să-și mențină serviciul. Halep a avut probleme și în decisiv, dar s-a trezit la timp.”

Eurosport: „Mladenovic a făcut-o pe Simona să lupte din greu. A forțat trei seturi în decisiv, însă în cele din urmă a pierdut.”



Sursa: România TV
Sursa foto: prosport.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii