Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, interviu la Dubai pentru site-ul WTA

ro

17 Feb, 2015 09:19 1363 Marime text
Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că nu se gândește la statutul său de principală favorită a turneului WTA de la Dubai, în care debutează azi, în jurul orei 18.30, ora României, împotriva Danielei Hantuchova. Ieri, participarea la turneu a Simonei era pusă sub semnul întrebării, după ce a acuzat dureri în timpul unui antrenament.
 
"Vreau să mă bucur de acest turneu, nu să mă gândesc la faptul că sunt principala favorită. Voi lua fiecare meci în parte, indiferent ce cap de serie sunt și indiferent dacă Serena e sau nu aici'', a afirmat Halep, numărul patru mondial, pentru site-ului WTA, citat de Agerpres.
 
Halep este pentru prima oară principala favorită a unui turneu de categoria Premier 5 sau mai mare, precizează sursa amintită.
 
''După Australian Open am jucat în Fed Cup pentru țara mea, în sală, iar acum sunt la Dubai. Nu este ușor pentru mine să mă adaptez, dar sunt de câteva zile la Dubai, mă antrenez din greu și sper că voi fi pregătită. Resimt un pic de presiune pentru că sunt principala favorită, dar sunt totuși relaxată și voi lua fiecare meci în parte'', a mai spus Simona Halep.
 
Halep a vorbit și despre faptul că are mult de călătorit pentru a participa la turnee: ''Nu e ușor să te descurci în această perioadă a anului, când sunt multe turnee. Trebuie să călătorești mult, iar avionul nu e un lucru prea plăcut pentru mine, dar trebuie să mă adaptez, să accept acest lucru, asta e viața mea și mă bucur de ea cât de mult pot''.
 
Sursa foto: wtatennis.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii