Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, în luptă cu o infecţie la stomac

ro

20 Jan, 2016 19:04 1711 Marime text
 
Simona Halep trece prin momente mai puţin plăcute. Ea a pierdut în primul tur la Australian Open în faţa chinezoaicei Shuai Zhang, însă Simona spune că înainte de plecarea spre Australia a ajuns la spital, având o infecţie la stomac ce a necesitat tratament cu antibiotice. Tenismena spune că este conştientă că aceste dezăluiri sună ca nişte scuze, însă ea a ţinut să sublinieze faptul că a avut probleme de sănătate şi nu a putut să se antreneze corespunzător. Mai mult, ea s-a plâns, în ProSport, că la Brisbane a avut probleme la tendon şi a jucat puţin cu frica că ar putea să o doară din nou.
 
Tenismena constănţeană spune însă că deja se gândeşte la meciul de FED Cup cu Cehia, pe care speră să o câştige alături de colegele ei din echipa României, după care va merge la Dubai, Doha şi Indian Wells (acolo unde a avut rezultate foarte bune anul trecut). "Eu cred cu tărie că sunt pe drumul cel bun, dar îmi trebuie timp, încredere şi răbdare. Chiar dacă n-o să câştig din nou la Dubai sau Indian Wells, merg tot înainte pentru că sunt multe turnee şi sunt mulţi ani inainte", a declarat ea.
 
Simona Halep spune că ea se va antrena acasă, iar Darren Cahill va lucra ca şi comentator la o televiziune. Ea a precizat, totuşi, că se vor vedea înainte de Indian Wells. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii