Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, elogiată în presa sportivă internaţională

ro

18 Oct, 2014 19:54 2316 Marime text
Simona Halep se pregăteşte de participarea la Turneul Campioanelor, competiţie la care participă în premieră. Într-un interviu acordat pentru site-ul WTA, sportiva din Constanţa a mărturisit că şi-a dorit foarte mult să ajungă la Singapore, mai ales că nu are nimic de pierdut.
 
"Anul trecut, atunci când am jucat la Sofia, le-am spus părinţilor mei că visul meu este să joc la turneul cel mare, la Turneul Campioanelor. Am făcut totul pentru a mă califica. Îmi doream să joc cu cele mai bune jucătoare din lume. Şi pentru mine este ceva foarte special faptul că m-am calificat. Voi avea emoţii, pentru că este cel mai mare turneu, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie doar să fac tot ce îmi stă în puteri. Va fi special pentru mine şi cu siguranţă mă voi bucura de participare", a spus Halep.
 
Wtatennis.com notează că, după "opt luni fenomenale", în care a câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti, a ajuns în finala unui turneu de Grand Slam la Roland Garros şi a urcat pe locul 2 WTA, Halep a înregistrat o scădere, "nereuşind să treacă de sferturile de finală la ultimele cinci turnee".
 
Şi site-ul oficial al Turneului de la Singapore, wtafinals.com îi acordă un spaţiu larg Simonei, într-un articol în care este scos în evidenţă saltul, în doar un an, al sportivei de la turneul de la Sofia (pe care l-a câştigat anul trecut şi unde participă cele mai bune jucătoare care nu s-au calificat la Turneul Campioanelor), la cel de la Singapore, unde ia parte elita mondială feminină.
 
Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca în grupa roşie la Turneul Campioanelor, alături de Serena Williams, Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovici, conform tragerii la sorţi de azi, de la Singapore.

 
Sursa foto: wtafinals.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii