Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Victorie pentru Simona! Halep debutează, astăzi, în Turneul Campioanelor

ro

25 Oct, 2015 09:11 1311 Marime text
Simona Halep joacă, în această dimineaţă, în deschiderea Turneului Campioanelor care se desfăşoară în Singapore. În prima partidă din grupa „roşie” Halep va juca împotriva italiencei Flavia Pennetta, recenta câştigătoare a US Open.
 
Meciul este dificil pentru Halep, pentru că în acest moment ea este destul de fragilă după o accidentare la tendonul lui Ahile.
 
„Este o grupă grea, dar nu am nimic de pierdut și nici așteptări. Îmi doresc doar să joc cel mai bun meci al meu. Este a doua oară cînd vin la Turneul Campioanelor și am mai multă experiență. În România lumea spune că trebuie să cîștig toate meciurile, dar nu sînt robot.Pot cîștiga un meci important și după aceea pot pierde altul. Eu sînt o fată normală și o jucătoare normală. Am momente bune și momente mai puțin bune (...) Pentru ea (Pennetta – n.a.) este ultimul turneu. Nu are nimic de pierdut. Este important cum începi grupa, pentru că dacă pierzi, situația ar fi dificilă. Voi încerca să joc cît mai bine în fața ei”, a declarat Simona Halep, potrivit cotidianul.ro.

UPDATE 2, ora 10.26
 
Sportiva din Constanţa se impune în primul meci la Turneul Campioanelor. Simona Halep a zdrobit-o pe Flavia Pennetta cu 6-0 6-3.

UPDATE 1, ora 10.00
 
Simona Halep câştigă primul set cu 6-0! Sportiva a pierdut doar trei mingi pe propriul serviciu în primul set, potrivit sport.ro. Setul al doilea merge în ritm normal, cu ambele jucătoare câştigându-şi serviciul.
 
Sursa foto: observator.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii