Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, criticată de o parte a presei străine pentru abandonul de la Sydney

ro

13 Jan, 2015 21:47 966 Marime text
 
Site-ul britanic de specialitate live-tennis.com a scris, marţi, că Simona Halep are o istorie a meciurilor pierdute "devreme" sau a retragerilor de la turneele care preced un Grand Slam, după ce ocupanta locului 3 mondial a declarat forfait la Sydney din cauza unei infecţii gastrointestinale, relatează gandul.info.
 
"În ciuda problemelor de sănătate, Halep - care are mai degrabă o istorie a meciurilor pierdute devreme sau a retragerilor la evenimentele care preced un Grand Slam - este încrezătoare că va fi bine la Australian Open, competiţie ce începe luni, la Melbourne. Ea are câteva meciuri câştigate în 2015, la Shenzen, deşi nu în faţa celei mai înalte opoziţii. Halep a întâlnit o singură jucătoare din Top 50 în drumul spre titlu, pe Timea Bacsinszky, locul 47 WTA", a notat sursa citată.
 
Nu este pentru prima dată când Halep este în atenţia presei internaţionale pentru faptul că se retrage înaintea unor competiţii importante. La începutul lunii octombrie 2014, L'Equipe a criticat decizia româncei de părăsi China Open după ce a acces în sferturile de finală, precizând că ea este la al treilea abandon de acest fel înaintea unui turneu important şi ar trebui stabilit dacă este doar o coincidenţă.
 
Cristian Tudor Popescu: Simona a jucat şi joacă cinstit
 
Cristian Tudor Popescu a comentat decizia Simonei Halep de a se retrage de la turneul de la Sydney, înainte de Australian Open.
 
''Mă aşteptam să fie probleme pentru că ştiu că a fost pe punctul de a abandona şi înaintea finalei de la Shenzhen. În ultimul moment s-a decis să joace, îi era rău încă de atunci. A făcut un joc bun acolo, dar problemele ei s-au agravat. Este o decizie corectă din punctul meu de vedere, pentru că trebuie să încerce să se recupereze total până la începutul Grand Slamului, care contează cel mai mult'', a comentat Cristian Tudor Popescu, conform Prosport.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii