Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunțul numărului 3 mondial Simona Halep a făcut o nouă schimbare

ro

15 Jul, 2015 17:45 1325 Marime text
 
Simona Halep, numărul 3 WTA, prezentă, în tribune, la turneul de tenis BRD Bucharest Open, a anunțat care sunt planurile sale pentru viitor în legătură cu circuitul WTA, de la care și-a luat o lună de pauză. Românca și-a schimbat preferințele privind suprafața de joc, informează romanialibera.ro.

Simona Halep a spus, la Arenele BNR, că pentru ea hard-ul a devenit suprafața favorită, asta cu toate că până acum ea era cunoscută ca o jucătoare căreia îi place zgura, suprafața tradițională pentru tenisul românesc. Anunțul româncei este firesc, în condițiile în care cele mai importante turnee ale carierei le-a câștigat pe hard, ea având un parcurs incredibil pe această suprafață în prima parte a anului.

„Am stat câteva zile la Londra după ce am pierdut (n.r. - în primul tur la Wimbledon) şi m-am bucurat de tenis. Am văzut tenisul şi din afară şi mi-am dat seama că este un sport deosebit şi chiar îmi place foarte mult. Când eşti în el în fiecare zi nu îţi dai seama de frumuseţea lui. Acum sunt bine, sunt relaxată, de abia aştept să încep turneele din nou. O să încep cu turneul de la Toronto, apoi voi vedea ce rezultate pot obţine pe hard, suprafaţa mea preferată, cred", a spus Halep.

Schimbarea de la zgură la hard ar putea avea urmări și în ceea ce privește parcursul româncei în viitor. Ea ar putea prefera turneele pe suprafață tare, în locul celor de zgură. Astfel și acest lucru poate fi o explicație pentru faptul că Halep a refuzat să evolueze pe zgura de la București, unde este campioană, pentru a se pregăti mai bine pentru turneele americane, inclusiv US Open, unde se joacă hard.

Pentru Halep schimbarea preferințelor ar putea fi un lucru pozitiv, având în vedere că a eșuat în sezoanele de zgură și iarbă din acest an. În plus, românca ar putea avea parte de o revenire de senzație pe hard-ul american, începând cu turneul de la Toronto.



Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii