Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a câștigat! Vezi cui aparține declarația

ro

12 May, 2014 22:19 3419 Marime text
„Simona a început meciul cu Sharapova într-un fel care m-a adus în stare să sar de pe scaun: în loc să încerce să forţeze printr-un joc de regularitate greşeala agresiv-ofensivei rusoaice care nu face pas înapoi, ataca ea prima! Uluită, marea campioană a făcut nenumărate greşeli neforţate, deoarece nu-i venea să creadă că mica Mangustă îi sare la gât”, a scris astăzi Cristian Tudor Popescu, într-un editorial.

„Apoi, în setul 2, s-a întâmplat ce aşteptam cu teama: Maria Sharapova, la care fetiţa Simona Halep se uita la televizor, la Constanţa, când câştiga Wimbledonul, ne-a spus că se numeşte Sharapova, nu altfel. Cu psihicul tăbăcit în atâtea confruntări la cel mai înalt nivel, Maria cea Mare şi-a împins la limită jocul ofensiv, ţintind să adune 4-5 lovituri decisive care să-i intre la rând. Nu atât punctele o interesau, cât să-şi refacă încrederea. Şi după ce asta s-a întâmplat, dintr-o dată tot ce-i ieşea un deget dincolo de tuşă a început să-i intre un deget dincoace.
Ei, aici, Simona s-a speriat. N-a avut tăria să mai atace, să „se ia în gură” cu Sharapova, pe contre. Nu era sigur nici aşa că ar fi câştigat, dar era singura şansă.
Jocul de aşteptare a greşelii rusoaicei în care s-a afundat Simona, cedând iniţiativa, m-a făcut să închid ochii şi să oftez: urma inevitabilul”, mai scrie Cristian Tudor Popescu pentru Gandul.info.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii