Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-a apărat sora şi l-a înjunghiat în gât. Are doar 10 ani

ro

17 Jul, 2015 08:54 1537 Marime text
 
Caz şocant în Tulcea, acolo unde un băiat de 10 ani a înjunghiat o fată de 13 ani pentru că se certa cu sora lui. Copilul a acţionat extrem de rapid şi violent în apărarea surorii lui şi şi-a înjunghiat vecina în gât. Intervenţia promptă a medicilor au salvat fetiţa de la o tragedie, se arata pe stirilazi.ro.

Incidentul s-a petrecut într-un cartier de la marginea oraşului Tulcea. Fetiţa de 13 ani se certa pe stradă cu o vecină de aceeaşi vârstă şi i-a dat o palmă. Fratele acesteia, un copil de zece ani a apărut cu un cuţit în mînă. Nu a ezitat deloc şi a rănit-o la gât pe cea care i-a lovit sora, potrivit România TV.
"Un conflict spontan intervenit intre doi copii. Un baiat de 10 ani si o fata de 13 ani, cea de a doua fiind injunghiata de baiatul de 10 ani a fost preluata si stabilizata", a declarat doctorul Nicolae Radu Sicinschi, medic Ambulanta. 

Imediat după altercaţie, minorul a aruncat cuţitul şi a rupt-o la fugă. Poliţiştii au venit la faţa locului pentru cercetări. Părinţii fetei înjunghiate sunt plecaţi la cerşit în Portugalia. Mai are doi fraţi minori de care are singură grijă. O rudă de 22 de ani trece din când în când pe la ei, relateaza stirilazi.ro

sursa: stirilazi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii