Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE.Sesizare 112 Minor din Techirghiol, rănit de un şofer care a părăsit locul accidentului

ro

13 Dec, 2014 17:54 1595 Marime text
Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel la 112 că un accident rutier a avut loc în centrul oraşului Techirghiol. Din primele date, un pieton a fost lovit de un autoturism. Deocamdată nu se cunoaşte starea acestuia. Poliţiştii şi un echipaj medical se îndreaptă către locul incidentului. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE, ora 19.15. Comunicatul Serviciului Rutier Constanţa
Poliţiştii rutieri din cadrul Seriviciului Rutier Constanţa transmit că, în această seară, la ora 17.25, un bărbat, de 24 ani, din Techirghiol, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de  0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe strada Republicii din Techirghiol, dinspre strada Nicolae Bălcescu către strada Victor Climescu. Ajungând în dreptul vilei Goe, a surprins şi accidentat un minor de 6 ani, din Techirghiol care, lipsit de supraveghere s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, din partea stângă a conducătorului auto.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit loculfaptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat ulterior.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii