Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Serviţi, vă rog!" se mută la 2 Mai

ro

19 Jun, 2011 16:01 7995 Marime text

cc1k8346_9d27875538.jpgPe toata perioada verii, Nea Marin îi aşteaptă pe turişti la restaurantul „sau" din 2 Mai unde vor avea parte de un tratament special. Vedete care mai de care vor fi cele care vor prepara mâncarea şi îi vor servi pe clienti.

Şefa la bucătarie este nimeni alta decât doamna Bamboi, pregătită să stea cu ochii pe starurile autohtone care vor trece la cratiţă. Liviu Vârciu va fi prezent de aceasta dată în postura de inspector! El îşi va face aparitia atunci cand toata lumea se asteapta mai putin pentru a se asigura ca localul funcţionează cum trebuie şi sunt respectate toate regulile. Cum disputele dintre el şi Nea Marin sunt deja celebre, conflictele nu vor disparea nici de aceasta dată. În fiecare seară cei care vor ajunge la restaurantul aflat în Micul Golf vor lua parte la niste superi petreceri, organizate chiar de Liviu Vârciu.

Turistii aflati in 2 Mai care vor trece pe la terasa lui Nea Marin vor da nas în nas cu vedete care mai de care mai îndrăgite şi simpatizate care îi vor servi la bar, la restaurant, la cafenea, dar si pe plaja. Veniturile obţinute vor fi donate in scop caritabil.

Sursa:Libertatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andreea 15 Jul, 2011 19:00 cand incepe emisiunea????
  • Bogdan 11 Jul, 2011 19:23 Cand va incepe noul sezon?