Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Român de Informații condamnă ferm atacurile teroriste din Franța

ro

14 Nov, 2015 22:02 2067 Marime text
 
Potrivit unui mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook, Serviciul Român de Informații transmite faptul că după cele întâmplate ieri, condamnă ferm atacurile teroriste.
 
„SRI condamnă ferm atacurile teroriste din Franța și va continua să ofere sprijin, împreună cu celelalte instituții care fac parte din Sistemul Național de Prevenire și Combatere a Terorismului, partenerilor săi internaționali în lupta împotriva terorismului.”
 
 
„În România, Sistemul Național de Alertă Teroristă se menține la nivelul Albastru-precaut. Acest nivel înseamnă că există un risc scăzut de producere a unui atentat terorist. Până în prezent nu există informații care să ducă la o legătură între evenimentele din Franța și riscuri la adresa securității naționale. Monitorizăm și întreprindem acțiuni specifice care se impun în astfel de situații.
Strategia Serviciului Român de Informații este de a preveni orice acțiune teroristă, de a menține climatul de siguranță a cetățenilor și de a proteja teritoriul național.
Directorul Serviciului Român de Informații, domnul Eduard Hellvig, își exprimă solidaritatea față de statul francez în aceste momente critice și îi asigură pe partenerii internaționali ai SRI de întreaga cooperare.”, se arată în mesajul postat de reprezentanții serviciului pe pagina de Facebook. 



Sursa foto: Facebook - SRI - Serviciul Român de Informații
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii