Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serghei Narîșkin – „Doborârea avionului rusesc Su-24 de către Turcia este o faptă criminală”

ro

27 Nov, 2015 23:56 1093 Marime text
Președintele Dumei de Stat a Adunării Federale a Rusiei, Serghei Narîșkin, a precizat, în seara această, că doborârea avionului rusesc Su-24 de către Turcia este o faptă criminală a conducerii acestui stat. De asemenea, a spus că Rusia are dreptul la un răspuns militar.

„Este o crimă, este o faptă criminală din partea conducerii Turciei, este o crimă intenționată îndreptată spre militarii noștri și această faptă trebuie să fie pedepsită. Cunoaștem numele celor care au făcut această faptă, ele trebuie anunțate și după aceea oamenii trebuie să fie judecați", a afirmat Narîșkin, în cadrul unui interviu acordat postului Digi 24 TV.
 
Totodată, Serghei Narîșkin a declarat că Rusia va răspunde la acest gest al Turciei. „Răspunsul din partea rusă va urma cu siguranță, așa cum prevede dreptul internațional, iar Rusia are și dreptul la un răspuns militar. Chiar ieri s-au alocat surse militare suplimentare, S400 Triumph, cel mai performant sistem de apărare antirachetă, care are ca rol menținerea securității zborurilor avioanelor rusești ale forțelor noastre militare și aeriene, care au ca misiune distrugerea infrastructurii teroriștilor din așa-numitul Stat Islamic și a altor organizații care operează pe teritoriul Siriei", a precizat oficialul rus.
 
Sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii