Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serena Williams, fără milă față de Venus, s-a calificat în semifinalele US Open

ro

09 Sep, 2015 09:15 1184 Marime text
 
Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a învins-o în trei seturi, 6-2, 1-6, 6-3, pe sora sa mai mare, Venus Williams, ieri la Flushing Meadows, calificându-se astfel în semifinalele Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, informează Agerpres.

Serena, principala favorită a competiției, s-a aflat mereu la controlul partidei și, chiar dacă a cedat setul secund cu un categoric 1-6, acest lucru nu s-a datorat jocului foarte bun prestat de sora sa, ci mai degrabă dorinței celei mai bune jucătoare a lumii de a oferi 30 de minute de tenis în plus publicului prezent pe arena „Arthur Ashe".

Meciul dintre cele două surori americane a fost unul foarte așteptat, fiind urmărit din tribune de celebrități precum Oprah Winfrey sau Kim Kardashian.

Acesta a fost cel de-al 27-lea duel în circuitul profesionist între surorile Williams, bilanțul fiind favorabil Serenei, cu 16 victorii.

În penultimul act, Serena Williams o va avea ca adversară pe italianca Roberta Vinci, numărul 43 mondial, care a învins-o în sferturi, 6-3, 5-7, 6-4, pe Kristina Mladenovic din Franța.

Adversarele din cea de-a doua semifinală de la Flushing Meadows vor fi cunoscute la finalul partidelor Simona Halep (România/N.2) — Victoria Azarenka (Belarus/N.20) și Petra Kvitova (Cehia/N.5) — Flavia Pennetta (Italia/N.28), programate miercuri.

Dacă va intra în posesia titlului la US Open, pentru al patrulea al consecutiv, Serena Williams va deveni prima jucătoare din circuitul feminin care va câștiga toate cele patru turnee de Mare Șlem ale anului, după germanca Steffi Graff, care a reușit această performanță în 1988.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: independent.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii