Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:51 21 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Serbare câmpenească de 1 mai la Cumpăna

ro

30 Apr, 2015 16:28 945 Marime text
 
Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, împreună cu reprezentanţii Consiliului Local Cumpăna, organizează, ca în fiecare an, o serbare câmpenească de Ziua Muncii. Acţiunea are loc, vineri, 1 mai, începând cu ora 11.00, pe malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră.
 
Cei prezenţi vor avea parte de un spectacol în cadrul căruia vor participa ansamblurile folclorice ale comunei - „Boboceii Cumpenei”, „Muguraşii Cumpenei” şi „Ansamblul Româncuţa”. Totodată, vor cânta muzică populară şi de petrecere soliştii Ştefania Luzinschi, Mihai Tudor, Iulian Tănase, Sorin Şuteu, Tudorel Nenciu, Lucian Costea, Fany Drăgan şi Sonor Band, Jean Niţu, Vali Pană. Şi pentru ca petrecerea să fie pe măsură, organizatorii au pregătit şi alte suprize. Pe scena amplasată în aer liber, vor evolua elevele Şcolii de balet „Nicolae Spirescu” din Cumpăna, dar şi trupa de street dance „All in One Dance” din Constanţa.
 
„Ziua de 1 Mai este o sărbătoare a muncii, o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor. Este o sărbătoare a celor ce muncesc şi aici se includ toţi cei care consideră că fac acest lucru. Vă aşteptăm cu drag, pentru a sărbători împreună prima zi a lui Florar la Cumpăna, cu antren şi voie bună”, a declarat Ec. Mariana Gâju.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii