Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sentinţă la Judecătoria Medgidia Constantin Sorocianu, condamnat la patru ani de detenţie pentru furt de şină de cale ferată

ro

30 Oct, 2014 17:07 2123 Marime text
Magistraţii Judecătoriei Medgidia l-a condamnat, azi, pe Constantin Sorocianu la patru ani închisoare în regim de executare, pentru furt de şină de cale ferată.  Sentinaţa nu este definitivă şi poate fi contestată cu apel. Inculpatul este recidivist, fiind condamnat anterior tot pentru infracțiuni patrimoniale, conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
         
Prin rechizitoriul din 19 iulie 2013, Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a dispus trimiterea în judecată a lui Constantin Sorocianu, în vârstă de 35 de ani, din comuna Mircea Vodă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
Polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța, care au documentat activitatea infracţională a inculpatului spun că, în noaptea de 5 spre 6 iulie 2011, acesta, cu sprijinul unor persoane rămase neidentificate, au sustras cantitatea de 89 metri liniari de şină de cale ferată tip 60, din depozitul situat în zona limitrofă staţiei CF Saligny, cu ajutorul unei autoutilitare marca Volkswagen Transporter, cauzând în patrimoniul CN CF CFR SA, Sucursala Regională Constanţa un prejudiciu de 7.556 lei. Asupra bunurilor imobile ale inculpatului a fost instituită atunci măsura sechestrului asigurător, măsură menţinută de judecători prin sentinţa pronunţată azi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii