Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Moga a dus apă şi alimente echipajelor de pe barjele blocate pe Dunăre

ro

11 Feb, 2012 20:59 1597 Marime text

Senatorul Nicolae Moga s-a deplasat, în cursul zilei de astăzi, în zona Ostrov - Cernavodă, acolo unde şapte barje sunt blocate pe Dunăre, din cauza blocurilor de gheaţă formate, pentru a le duce oamenilor aflaţi pe nave apă şi alimente. Parlamentarul constănţean a declarat că a intervenit în acest caz cu un elicopter de la Tuzla, mai exact de la Regional Air Services, dar că nu a putut ateriza din cauza condiţiilor extrem de dificile de la sol.

Astfel, Moga susţine că a fost nevoit să se apropie ce barje cât mai mult posibil, pentru a le arunca oamenilor apa şi alimentele. Senatorul Colegiului 2 a putut să ajungă la patru dintre cele şapte barje blocate.

Problema este, însă, în opinia parlamentarului, aceea că, în curând, echipajele de pe barje vor rămâne fără combustibil. Până în prezent, oamenii au stat cu motoarele pornite, ca să nu îngheţe de frig. În acest sens, Moga face un apel către autorităţile cu putere decizională în această speţă, pentru ca ele să alimenteze barjele cu motorină.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrei 11 Feb, 2012 17:25 daca am avea macar 5 parlamentari cum este moga ,am trece mai usor peste aceasta Era Glaciara