Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Ionel Agrigoroaie se teme de un atac mafiot

ro

24 Nov, 2014 09:04 1830 Marime text
Ziarul de Iaşi scrie în ediţia sa online de astăzi cum, un parlamentar local a solicitat alaltăieri protecţia SPP după ce unul dintre cei mai activi membri ai clanului Tănase l-a ameninţat cu moartea.
 
Potrivit sursei citate, senatorul UNPR Ionel Agrigoroaie a depus în aceeaşi zi o plângere şi la Poliţie, pentru ameninţare şi distrugere, invocând unele acte de intimidare desprinse din tehnicile mafioţilor sicilieni.
 
În curtea vilei senatorului i-a fost săpată o groapă, despre care i s-a spus că îi va fi mormânt iar romii i-ar fi spus soţiei sale că “e păcat că trebuie să moară atât de tânără”.
 
Cazul a ajuns în atenţia ministrului de Interne, Gabriel Oprea şi a serviciilor secrete.

Conflictul ar fi pornit de la o executare silită în contul unei datorii la bancă a senatorului. Ziarul de Iaşi relatează că banca a scos la licitaţie doar un cat al vilei de lângă bojdeuca lui Creangă, în care acesta locuieşte. La licitaţie s-a prezentat interlopul Vandam Constantin. După instalarea lui Vandam în casă, mai mulţi romi au început să terorizeze familia senatorului, dar şi vecinii.  Prin aceste gesturi, aceştia îşi doresc să obţină întreaga vilă.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii