Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Alexandru Mazăre nu şi-a înregistrat demisia din PSD

ro

19 Mar, 2015 15:09 2091 Marime text
Potrivit declaraţiilor lui Cristinel Dragomir, secretarul executiv al PSD Constanţa, senatorul Alexandru Mazăre, fratele primarului Radu Mazăre, nu şi-a înregistrat încă demisia din partid. Asta deşi, în urmă cu o lună, senatorul Mazăre declara public că a decis să părăsească partidul pe care l-a slujit timp de 12 ani din cauza nemulţumirilor pe care le are faţă de conducerea naţională a formaţiunii politice, asigurată de tandemul Ponta-Dragnea. "Eu nu am văzut nicio demisie, nu ştiu nimic, nu a fost înregistrată nicio demisie", a spus Dragomir, vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
De altfel, nici pe site-ul Senatului nu a fost înregistrată nicio schimbare în ceea ce îl priveşte pe senatorul constănţean.
"Nu mă mai regăsesc deloc în felul în care înţelege să acţioneze actuala conducere", declara pentru cotidianul ZIUA de Constanţa senatorul Alexandru Mazăre, în urmă cu o lună. Tot atunci, parlamentarul menţiona că se va alătura formaţiunii politice orchestrate de srnatorul Mircea Geoană şi de Marian Vanghelie, acesta din urmă cercetat în arest preventiv la momentul actual.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii